Metro

98 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

 

98 raste aktive me COVID-19 janë në Prishtinë, duke e bërë komunën me më së shumti raste aktive në vend.

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë, pas Prishtinës, Prizreni rënditet i dyti me 39 raste aktive, Ferizaj me 32, Klina me 24 dhe komuna tjera me më pak raste aktive.