Metro

Të mërkurën organizohet ekip mobil i vaksinimit te “Xhevdet Doda” në Prishtinë

 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se të mërkurën (nesër) ka organizuar një ekip mobil për vaksinimin e nxënësve në shkollën e mesme “Xhevdet Doda” në Prishtinë kundër COVID-19.

“Vaksinimi, i cili do të bëhet në bashkëpunim me drejtuesit e shkollës, do të zhvillohet nga ora 13:00 në mjediset e kësaj shkolle. Prindërit ose kujdestarët ligjorë të nxënësve që do të vaksinohen, pasi të kenë dhënë deklaratën e pajtueshmërisë për vaksinim, janë të mirëpritur, nëse duan për të përcjellë nga afër vaksinimin. Procesi i vaksinimit me ekipe mobile nëpër shkollat dhe nivele e tjera do të vazhdojë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Drejtoritë komunale për Arsim, ndërsa krahas vaksinimit përmes ekipeve mobile, qytetarët e të gjitha kategorive dhe grup-moshave, mund të vaksinohen çdo ditë pune edhe në qendrat statike të vaksinimit me vaksinën kundër COVID-19”, thuhet nga Ministria e Shëndetësisë.