Metro

Bisedime për koalicion në Prishtinë, marrëveshjet konsiderohen të domosdoshme

 

Qeverisje në partneritet me partitë e tjera synon të ketë Lidhja Demokratike, e cila nuk është subjekti i parë edhe në Kuvendin Komunal të Prishtinës. Burime të KOHËS brenda kësaj partie kanë thënë se negociata janë duke u zhvilluar me Partinë Demokratike, Aleancën e AKR-në. Hise më të madhe i ka kërkuar PDK-së, me të cilën sipas burimeve, ka diskutime për postin e nënkryetarit dhe tri drejtori.

KOHA nuk ka arritur të marrë një qëndrim nga Alban Zogaj, që ka qenë pjesë e shtabit të Përparim Ramës në Prishtinë.