Metro

Të premten vaksinohen nxënësit e shkollës “Eqrem Qabej” në Prishtinë

Foto: Koha
 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në vijim të vaksinimit të nxënësve me vaksinën kundër COVID-19, MSH-ja ka organizuar për të premten ekipe mobil për vaksinimin e nxënësve në Shkollën e Mesme "Eqrem Qabej" në Prishtinë.

Vaksinimi bëhet në bashkëpunim me drejtuesit e shkollës dhe zhvillohet nga ora 08:00 në mjediset e kësaj shkolle.