Metro

Pas 40 vjetëve, komuna ua ndryshon numrat banesave pa paralajmërim

 

Që nga numrat në hyrje të ndërtesës, numrat në zile e faturat e ndryshme do të detyrohen t’i ndryshojnë.

I gjithë ky telash iu ka dalë banorëve të ndërtesës “A2” në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë, pasi që pas 40 vjetëve identifikimi me këtë adresë papritur kanë vënë re ndryshimin e emrit të ndërtesës dhe numrit në banesat e tyre.