Metro

Në disa pjesë të kryeqytetit do të ndalet rryma sot

 

Gjatë ditës së sotme në disa zona në Prishtinë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit të KEDS-it, për shkak të punimeve në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali, pa rrymë nga ora 10:30 deri në 15:30 do të jenë: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rrugës Holger Petersen.