Metro

Rikthehet ngrohja në Aktash

 

Termokos ka njoftuar se është rikthyer ngrohja në objektet Aktash 1, 2 dhe 3.

Dje është evidentuar një rrjedhje në gyp që furnizon me ngrohje disa objekte banesore, përkatësisht ato Aktash 1, 2 dhe 3.