Metro

Ndotja e ajrit në Rrugën “C” s’ka të ndalur, shteti s’merr masa

 

Ndotja e ajrit përmes tymit të zi që po lëshon kaldaja e ngrohjes në një kompleks banesor në Rrugën “C”, ka vazhduar edhe të premten, për herën e dytë brenda pak ditësh. E shteti nuk ka marrë masa pas rastit të parë.

Pas pamjeve që publikoi KOHA të dielën e kaluar, nga Drejtoria e Inspektoratit kanë njoftuar se në momentin e kontrollit s’është hasur në tym. Madje nga Inspektorati kanë thënë se “kompleksi në fjalë posedon leje mjedisore komunale dhe ka ngrohje kolektive vetanake”.