Metro

Komuna e Prishtinës shpërndan teste për COVID-19 në institucionet arsimore

Komuna e Prishtinës
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka filluar shpërndarjen e testeve të shpejta për COVID-19, nëpër institucionet arsimore.

Sipas njoftimit nga Komuna, shpërndarja e testeve ka filluar të bëhet nëpër institucione dhe gjatë pranimit të produktit ekipi i kontraktuar do t’u japë informatat e hollësishme dhe do të ofrojë trajnim rreth përdorimit të testeve antigjen.