Metro

Rama pozitiv me COVID, shtyhet formimi i kabinetit

 

Komuna e Prishtinës qe 8 ditë ka mbetur pa udhëheqësin e saj, pasi që nga e hëna e javës se kaluar, kryetari Përparim Rama ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Gjendja shëndetësore e tij vazhdon të jetë e mirë dhe këtë virus po e kalon pa simptoma.