Metro

“Sami Frashëri” kalon në skenarin C

 

Gjimnazi “Sami Frashëri” në Prishtinë ka kaluar në skenarin C të mësimit.

Në arsyetimin e vendimit thuhet se pas analizimit të situatës pas mungesës së mësimdhënësve dhe nxënësve të infektuar me COVID-19, është marrë ky vendim.