Metro

​Rama kërkon bashkëveprim rajonal me komunat për trajtimin e qenve endacakë

Foto: KOHA
 

Përpilimi i strategjisë kornizë për trajtimin e qenve endacak ishte diskutim mes kryetarit të Prishtinës, Përparim Rama, përfaqësuesve nga BE-ja dhe organizatat joqeveritare.

Pas takimit, Rama në një konferencë për media kërkoi bashkëpunim midis komunave për trajtimin e qenve endacak si dhe bëri të ditur se do të krijohet një fokus grup, i cili do të ketë ndërlidhje mes nivelit lokal me atë qendror, me organizatat joqeveriatre dhe me ndërkombëtarët.