Metro

PDK-ja “emëron” drejtoreshën e re e Kulturës në Komunën e Prishtinës

 

Kryetari i Degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Prishtinë, Uran Ismaili, e ka prezantuar të hënën si drejtoreshë të re të Kulturës në Komunën e Prishtinës, Arta Balajn.

Ismaili ka thënë se përgatitja profesionale e Balajt si dhe përvoja e saj janë të mëdha.