Metro

Kontratë 250 mijë eurosh për asfaltim në rrugën që ka nevojë vetëm për sanim

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Janë gërryer gropat dhe mbuluar me zhavorr.

Pas ankesave të shumta të banorëve, Komuna ka filluar punimet për rregullimin e një pjese të rrugës “Malush Kosova”.