Metro

35 mijë euro në vit për lehonat në Prishtinë që jetojnë me skemë sociale

 

Jeton me qira dhe ka 5 fëmijë.

Lavdije Mehmetaj, e cila së bashku me familjen jeton vetëm nga sociali, është në pritje edhe të dy binjakëve.