Metro

Pak lule në Prishtinë, kërkohet më shumë mirëmbajtje e hapësirave të gjelbra

 

Megjithëse pranvera ka filluar dy muaj më parë, në Prishtinë është mbjellë fare pak në zonat publike, ku mungon edhe gjelbërimi.

“Hortikultura” ende nuk e ka përfunduar mbjelljen e luleve, përderisa mirëmbajtja dhe kositja e barit janë një punë që duhet bërë paralelisht me të.