Metro

Mbyllen sërish rrugët kryesore në Prishtinë të shtunën dhe të dielën

Foto: Arben Llapashtica/KOHA
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar të premten se më 21 dhe 22 maj, duke filluar nga ora 06:00 e deri në 23:40, bëhet testimi i dytë i shndërrimit të të gjithë unazës qendrore të kryeqytetit në qarkore njëkahëshe për vetura.

Sipas njoftimit, qarkorja njëkahëshe gjatë kësaj fundjave do të jetë funksionale në drejtim të rrugëve: