Metro

Trafiku Urban falas të shtunën dhe të dielën

 

Në inkurajim që qytetarët ta përdorin sa më shumë transportin publik dhe atë alternativ, Komuna e Prishtinës ka njoftuar përmes Facebookut se të shtunën dhe të dielën Trafiku Urban do të jetë falas.

Kjo është si rrjedhojë e përpjekjeve të Komunës që të përdorën sa më pak veturat në kryeqytet.