Metro

Problemet me mbeturina, Prishtina ka mungesë 600 kontejnerë

 

Përdoren nga banorët e lagjes për hedhjen e mbeturinave.

Këta kontejnerë plastikë u vendosën pesë vjet më parë, me qëllimin që të bëhej edhe ndarja e mbeturinave të riciklueshme dhe të pariciklueshme.