Metro

Të shtunën hapet Pishina e Gërmisë

 

Pishina e Gërmisë të shtunën do ta hapë sezonin veror për vitin 2022, nga ora 10:00.

Sipas njoftimit të menaxhmentit të Pishinës, janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për mobilizim të stafit menaxhues dhe infrastrukturë përgjatë gjithë sezonit veror.