Metro

Spitali i Prishtinës ende pa lokacion

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me bodrum, përdhese dhe 4 kate të tjera është pamja e spitalit të përgjithshëm të Prishtinës, i cili është i paraparë të ndërtohet me Ligjin për kryeqytetin.

Departamenti i Emergjencës, dy reparte kirurgjike, departamenti i Obstetrikës me 3 dhoma të lindjes, njësia e kujdesit intensiv, qendër tregtare, si dhe hapësira e dedikuar për lëshimin e helikopterit, do të jenë brenda spitalit të përgjithshëm, që parashihet të ketë rreth 190 shtretër.