Metro

Komuna e Prishtinës e përkrah formimin e komisionit për rekrutimin e drejtorëve në shkolla

 

Më 31 vota pro, asnjë kundër dhe 13 abstenim, Komuna e Prishtinës ka votuar për formimin e komisionit për rekrutimin e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve në institucionet arsimore në Prishtinë.

Drejtoresha e Arsimit, në Komunë të Prishtinës, Besianë Musmurati, ka thënë se ky proces që po bëhet për herë të parë në Prishtinë, do ndikojë që të ketë performancë dhe transparencë më të mirë nëpër shkolla dhe kopshtet publike.