Metro

Musliu për shkarkimin e Kelmendit: S’ka pasur progres dhe ndryshim

 

Drejtori i Shërbimeve Publike, Ilirik Musliu, ka folur për shkarkimin e Burim Kelmendit nga pozita e kryeshefit ekzekutiv të Ndërmarrjes “Pastrimi”.

Ai në emisionin 038 në KTV ka thënë se kur ka marrë detyrën ka trashëguar shume probleme dhe sfida, duke përmendur edhe ndërmarrjen “Pastrimi”.