Metro

Asamblisti i VV-së në Prishtinë: Skandaloze që Komuna ndau 12 mln euro për konsulencë

 

Asamblisti i Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë, Gëzim Sveçla, e ka quajtur skandaloz vendimin e Komunës për të ndarë 12 milionë euro për të blerë konsultime për themelimin e shërbimit të arkitektit për nevoja të kryeqytetit.

Sveçla thotë se për këtë vendim janë njoftuar nga mediat dhe në uebfaqen e Komunës më vonë, porse shton se janë në terr informativ për këtë çështje.