Metro

VV-ja dorëzon padi ndaj NPB-së për keqpërdorimet në ndërtimin e objektit 120 milionësh

Foto: EO
 

Lëvizja Vetëvendosje, dega në Prishtinë ka dorëzuar padi kundër Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB), lidhur me dyshimet për keqpërdorime për ndërtimin e objektit afaristo-banesor në lagjen “Lakërishtë”.

Kjo parti iu drejtua Gjykatës Themelore në Prishtinë me padi për anulimin e kontratës “Kontratë për ndërtimin e objektit të përbashkët banesorë afarist” dhe kërkesë për masë sigurie ndaj: NPB-së, Sh.P.K, Made Group Construction, Sh.P.K, Arkos Sh.P.K dhe Madekos Sh.P.K.