Metro

Të dielën mbesin pa ujë Graçanica dhe disa lagje të Prishtinës

Foto: KOHA
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se të dielën do të realizohen punime teknike në gypin magjistral të çelikut fi 600 mm Badoc - Prishtinë.

Sipas njoftimit, realizimi i punimeve të tilla bëhet gjithnjë për funksionim më të mirë të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit.