Metro

Drejtoresha e Arsimit në Prishtinë akuzon Nagavcin për politizim të grevës

Foto: KTV
 

Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati, akuzoi ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci, për politizim të çështjes së grevës së përgjithshme, të paralajmëruar nga mësimdhënësit.

Ajo shkroi në Facebook të mërkurën, se takimet për informim mbi politikat e reja të Ministrisë dhe dialogut social, po bëhen tubime dhe ligjërime partiake.