Metro

Rama për grevën: Është jashtë duarve tona, rrogat në shërbime publike shumë të ulëta

 

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se është jashtë duarve të tij që të bëjë diçka sa i përket grevës së përgjithshme të thirrur nga BSPK-ja.

Rama ka thënë se para grevës ka thënë se rrogat në shërbimet publike janë shumë të ulëta, ndërsa ka shtuar se shpreson të arrihet një gjuhë e përbashkët dhe se fëmijët t’i kthehen sa më shpejt bankave shkollore.