Metro

Rama mburret me punë, kritikohet nga opozita

 

Tenderimi “Rrugës A”, punimet e së cilës pritet të fillojnë këtë vit, përfundimi i rrugës “Muharrem Fejza” për 40 ditë, lidhja e marrëveshjes me MMPHI-në për realizimin e projektit “Unaza e Mesme”, janë disa nga projektet që kryetari Përparim Rama i numëroi gjatë prezantimit të punës së tij 6-mujore në krye të Prishtinës.

Në seancën e shtatë të Kuvendit Komunal, Rama ka përmendur se gjatë kësaj periudhe kohore, qeverisja e tij ka ndikuar në lirimin e hapësirave publike, si dhe kthimin në pronësi të kryeqytetit si “Tullëtorja”, ish-biblioteka “Hivzi Sulejmani”, si dhe ish-kinema “Rinia”.