Metro

Vetura rrëshqet shkallëve në Rrugën B

 

Në “parking të pazakontë” është ndalur një veturë në Rrugën B në Prishtinë të enjten në mëngjes.

Fotografitë e siguruara nga KOHA tregojnë se si vetura ka rrëshqitur disa shkallëve dhe është ndalur në mes të tyre.