Metro

Të hënën ndriçohet monumenti “Sahat Kulla” në Prishtinë

 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se të hënën nga ora 19:00 do të ndizen dritat e “Sahat Kullës”.

Monumenti në Prishtinë i ishte nënshtruar një restaurimi. Restaurimi ishte realizuar në bashkëpunim mes Komunës së Prishtinës, me Unionin Evropian dhe me UNDP Kosovën.