Metro

Drejtori i shkollës “Ahmet Gashi”: Besoj se orët e humbura do të kompensohen

 

Drejtori i shkollës “Ahmet Gashi” në Prishtinë, Haxhi Meta, ka thënë se beson që orët e humbura do të kompensohen dhe se kjo është marrë parasysh edhe në marrëveshjen e arritur.

Ai ka thënë se është e rëndë që viti shkollor ka filluar me një muaj vonesë, porse thotë se kështu ka qenë edhe vitet e fundit, në kohën e pandemisë.