Metro

Prishtina ndez dritat e Sahat Kullës

 

Sonte është bërë ndriçimi i Sahat Kullës në Prishtinë, si pjesë e projekteve të përbashkëta ndërmjet Komunës dhe UNDP-së për ruajtjen dhe restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore.

Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka falënderuar BE-në dhe UNDP-në për bashkëfinancimin e këtij projekti.