Metro

Sheshi te Katedralja e qendra njëkahore, tollovi apo zgjidhje?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Lëvizje të qytetarëve dhe biçiklistëve, duke shtuar edhe gjelbërim, kjo është pamja që pritet ta marrë rruga “George Bush”.

Komuna e Prishtinës po parasheh që ta vazhdojë sheshin deri te Katedralja.