Metro

Rama jep tokën që komuna mezi e bleu

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Luftë të ashpër kishin bërë nga distanca Komuna e Prishtinës e Kuvendi i Kosovës se kush do ta blinte e do ta merrte nën pronësi “Tulltoren” dhe hapësirën rreth saj nga AKP-ja.

Derisa në atë kohë kryetari i atëhershëm i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, synonte që hapësirën ta bënte muze të gjenocidit, Komuna e Prishtinës nën udhëheqjen e Shpend Ahmetit kishte plane të tjera si qendër rekreative sportive.