Metro

Kolonat në Prishtinë ndryshojnë orën kulmore të ngarkesës

Kolonat ne Prishtine
 

Po ndez sirenën si shenjë paralajmëruese që veturat t’ia lirojnë rrugën që të mund të kalojë.

Por kjo ishte e kotë për disa minuta. Për shkak të kolonës dhe rrugës së ngushtë, veturat para autoambulancës nuk kishin hapësirë lëvizëse.