Metro

Komuna e Prishtinës nënshkruan marrëveshje për ngrohje solare

 

Është bërë nënshkrimi i marrëveshjes për instalimin e panelave solare, ndërmjet Komunës së Prishtinës, Termokosit dhe KFW Kosovo.

Nga ky projekt parashihet që të përfitojnë dy lagje të Prishtinës, Tophane dhe Arbëria, e që më vonë do të shikohet edhe për lagjet e tjera.