Metro

Rama: Komuna s’ka pasur ndikim në rritjen e faturave të tatimit në pronë

 

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se Komuna e drejtuar prej tij e ka caktuar përqindjen më të ulët të mundshme të tatimit në pronë dhe, rrjedhimisht, siç thotë ai, nuk ka pasur ndikim në rritjen e faturave të tatimit në pronë.

Të hënën dhe të martën qytetarë të shumtë reaguan nëpërmjet rrjeteve sociale pasi tatimi në pronë për vitin 2023 u erdhi me dyfish të vlerës në krahasim me tatimin në pronë të një viti më herët.