Metro

Musmurati: Nga sot shkollat e Prishtinës nisin fushatën “Çohu kundër dhunës”

 

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati, ka thënë se me nismë të nxënësve, nga sot, siguria dhe politikat anti-dhunë janë prioritet i secilës shkollë në Komunën e Prishtinës.

Përmes një postimi në Facebook ajo ka shkruar se së bashku me shumë shkolla fillore të Prishtinës, kanë lansuar sot fushatën "Çohu kundër dhunës", e cila synim kryesor do ta ketë parandalimin, identifikimin, raportimin dhe trajtimin e dhunës nga këndvështrimi i fëmijëve.