Metro

Qytetarët e Prishtinës kërkojnë zbritje të çmimit të qirasë

 

Ndërmarrja Publike Banesore, qiramarrësit, punëtorët e lokaleve dhe qytetarë të tjerë, të mërkurën protestuan për rritjen e çmimit të qirasë për lokalet në Prishtinë.

Protestuesit kërkuan zbritje të çmimit të qirasë, pasi sipas tyre, nuk mund të vazhdojnë punën me çmim të ngritur.