Metro

Prishtina me seanca solemne, harron të rregulltat

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Është dashur të mbahen çdo muaj, mirëpo për shkak se Komuna e Prishtinës po organizon seanca solemne, ato të rregulltat e Kuvendit Komunal po mungojnë.

Seanca e fundit e rregullt e Kuvendit Komunal të Komunës është mbajtur më 31 janar, ndërsa janë mbajtur katër seanca të tjera solemne si ato për Ukrainën, për Epopenë e UÇK-së , 8 Marsin dhe 17 Shkurtin, Ditën e Pavarësisë së Kosovës.