Metro

Azemi: Komuna duhet të jetë më aktive në rastin e NPB-së

 

Ish-asamblisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Egzon Azemi, ka kërkuar që pushteti i tanishëm i Komunës së Prishtinës të jetë më aktiv dhe ta mbrojë interesin e vet në çështjen e Ndërmarrjes Publike Banesore.

Të mërkurën, Policia e Kosovës kreu bastisje në 12 lokacione të ndryshme nën dyshimin për dallavere në Ndërmarrjen Publike Banesore, lidhur me një kontratë për ndërtimin e katër objekteve afariste e banesore në vlerë prej mbi 120 milionë eurosh. Pas kësaj, pati reaguar kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, që ka thënë se anëtarët e partisë po përndiqen nga pushteti i Kurtit.