Metro

Fushë-Kosova sonte pa ujë

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit, “Prishtina”, ka informuar se të premten nga ora 23:00 e deri të enjten në orën 06:00 të mëngjesit, nuk do të ketë ujë në Fushë-Kosovë, ndërsa në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë dhe Mirditë nuk do të ketë nga ora 00:00 e deri në orën 05:00.

Sipas KRU “Prishtina”, reduktimet e ujit vijnë si pasojë e reshjeve atmosferike gjatë ditë së sotme.