Metro

Banorë të “Kodrës së Trimave” kërkojnë kanalizim e asfaltim të rrugës

 

Disa lagje në “Kodrën e Trimave” në Prishtinë ankohen se nuk kanë as rrugë e as kanalizim. Sipas tyre, komuna ka nisur një projekt para dy vjetësh, por ai është ndërprerë. Për më tepër, pjesët anësore të rrugës së paasfaltuar janë shndërruar edhe në deponi mbeturinash

Kjo është gjendja e rrugës që lidh lagjet “Besnik Lajçi” me ato “Nexhmi Llumnica” e Bedri Ahmeti” në Kodrën e Trimave në Prishtinë.

Banorët thonë se para dy vjetësh nisi një projekt për ndërtimin e kësaj rruge dhe të rrjetit të kanalizimit, por punimet u ndërprenë.