Metro

Prishtina miraton faljen e tatimit në pronë, por jo më shumë se 75 euro

Foto: Driton Paçarada/ KOHA
 

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka miratuar propozimin për falje të tatimit në pronë prej 75 euro.

Me 28 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim u miratua ky propozim.