Mrekullia

Mrekullia - Antibiotikët dhe përdorimi i tyre te fëmijët

Në episodin e 15-të të sezonit të dytë të emisionit edukativ “Mrekullia” në KTV mund të mësoni rreth antibiotikëve dhe përdorimit të tyre te fëmijët.