Mrekullia

“Mrekullia” vazhdon me këshillat për fëmijë

Këshillat për kujdesin ndaj fëmijëve nga mosha dy deri në pesë vjet do të vazhdojnë të vijnë të përmbledhura në ciklin e ri të episodeve të emisionit “Mrekullia”. Natyra Agani, specialiste e Psikologjisë Klinike dhe Psikoterapisë, do të ndajë me shikuesit e Kohavisionit këshilla të vlefshme për prindërit e fëmijëve të kësaj grupmoshe. “Mrekullia 3” transmetohet çdo të premte nga ora 9:10 në Kohavision, si dhe në kanalin zyrtar të televizionit në YouTube.