Mrekullia

Mrekullia - Të folurit dhe vështirësitë në të folur (belbëzimi)

Në sezonin e tretë të emisionit “Mrekullia” në KTV mund të mësoni rreth vështirësive në të folur (belbëzimit) te fëmijët.