NËPËR FILM

Filmi i Leart Ramës “4 Pills at Night”, me premierë botërore në Locarno të Zvicrës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“4 Pills at Night” titullohet filmi i shkurtër i regjisorit Leart Rama, i cili më 12 gusht e shënon premierën botërore në Festivalin e filmit në Locarno të Zvicrës.

Njëri prej protagonistëve të këtij projekti, Redon Kika, ishte i ftuar në “Nëpër Film” këtë javë, me ç’rast tregoi rreth procesit të realizimit të filmit dhe shumëçka tjetër.