NËPËR FILM

Edicioni i dytë i Festivalit ndërkombëtar të filmit “Art Without Limit”

 

Festivali ndërkombëtar i filmit “Art Without Limit” vjen me edicionin e dytë të realizimit.

Drejtor artistik i kësaj ngjarjeje, Burim Haliti, ishte i ftuar në emisionin “Nëpër Film” për të treguar gjithçka rreth programit, jurisë, filmave dhe ngjarjeve tjera që e shoqërojnë festivalin e sivjetmë.